Parketta lerakás

Parketta lerakások, parkettanyikorgás megszüntetése

Parketta kezelése használati beállítások.A hagyományos parkettánál célszerű oda figyelni a szellőztetésre maximum 15-percet szellőztessünk ősszel és télen.Ez minden fajta parkettára vonatkozik. Lakás és parketta felújításnál érdemes a parkettát le takarni papírral és fóliával hogy meg védjük a sérüléstől nedvesedéstől.

Sokan azt hiszik, hogy minden fajta parketta lerakás ugyanolyan munkával és odafigyeléssel jár. Pedig ez tévhit, ez sajnos nem igaz, mivel minden fajta padló- és parketta lerakás esetén más-más munkálatok szükségesek, amelyeket nagy vonalakban lentebb részletezek. Ami viszont biztos, hogy minden fajta parketta kényes a bő vizes takarításra, ezért csak kéznedvesen takarítsuk a parkettát és porszívózzuk. Minden fajta parkettát lehet javítani, pótolni, erről részletesen a parketta javítás oldalon olvashat.

Hagyományos parketta lerakás, szegezve vakpadlóra párnafára homok vagy zúzalék törmelékkel fel töltve.
A teljes fa szerkeze tud szellőzni, viszont fontos hogy száraz anyaggal dolgozzunk, ezért vásárlásnál a parketta lerakás ellőtt tároljuk a lakásban hogy át vegye a klímát.

Hagyományos parketta lerakás ajzat, betonra fontos hogy ne porozón száraz legyen, ha kell, alapozzuk le a betont por lekötés miatt. Ha ez megtörtént csak oldószeres ragasztóba rak lyuk le a parkettát. Nagyon fontos a dilatációs hézag a parketta a fal között. Hagyományos parketta lerakás szegezve nyikorog, mozog. A mozgó parketta javítás megoldása, felszedjük a meglévő parkettát, majd a OSB-lapot lerögzítjük a meglévő vakpadlóra csavarozva, fontos, hogy a vakpadló egészséges legyen, ne mozogjon, vagy nyikorogjon. Az OSB-lapra rá ragasztjuk az oldószeres ragasztóval, majd csiszoljuk, lakkozzuk. Hagyományos parkettáknál kályha helypótlás vagy elrohadt szuvas anyagot pótolni lehet.

Svédpadló lerakás ajzat betonra, oldószeres ragasztóba rakva, anyag is, és a beton is száraz legyen. Parafa rakása ajzat betonra OSB-re száraz legyen, oldószeres ragasztóba rakva.

Hajópadló lerakás vakpadlóra, párnafára csavarozva rakjuk, a párnafák 50-centikre legyenek rakva 5×5-ös, 5 cm lépésálló hungarocellel kitöltve, hő- és hangszigetelő.

Szalagparketta lerakás száraz betonra-vakpadlóra megfelelő felületre rakva alátét fóliával.

parketta javítás, parkettázásLaminált parketta lerakás ajzat betonra, parkettára, száraz felület, megfelelő felületre, alátét fóliára.

Készparketta, ami lakkozva van, csak ragasztani kell, ajzat betonra. Fontos, hogy száraz, pormentes legyen és oldószeres ragasztóba rakva, dilatációs hézaggal.

Bambusz parketta lerakás klikkes rendszerű, ragasztó nélkül lerakható, dilatációs hézaggal. A bambusz parketta ragasztóba lerakva pormentes aljzatra, oldószeres, kaucsukos ragasztóba lerakva, dilatációs hézaggal.

Intarzia parketta lerakás ajzat betonra, pormentes, megfelelő minőségben, oldószeres ragasztóba rakva.

Mozaik parketta lerakás ajzat betonra, pormentesen, oldószeres ragasztóba rakva.
Parkettanyikorgás megszüntetése bontás nélkül javítása norma hab anyag 1 db – 3 nm plusz anyag 1 db – 3000 Ft.
5-év garanciával.Vidéki munkáknál ha javítás szükséges kiszállási díjjal jár területtől függően plusz a felmerülő anyag költség.
A munka nem 100%-os ezért esetenként felmerülhet parketta javítás.
Hagyományos parketta nyikorgó mozgó felszedve OSB -re rakva ragasztóba 100%-os megoldás.
PVC-rakása ragasztóba rakva.
Szőnyeg rakása ragasztóba rakva.
Hajó padló rakása vakpadlóra rakva.

Szakpartnereink

Az alábbi dobozokra kattintva megnézheti partneroldalaink kínálatait!

h

Parketta csiszolás, lakkozás

Parketta csiszolást és parketta lakkozást garanciával vállaljuk!

www.parkettacsiszolas.info

h

Parketta lerakás

 

Szakszerű parketta lerakás, gyorsan és garanciával!

www.parkettalerakas.info

h

Parketta javítás

 

Parketta javítás, minden parketta javítható!

www.parkettajavitas.info

h

Festés-mázolás, tapétázás

Szobafestés, tisztasági festés, gipszkartonozás

www.festomazolo.info

FelújítANA, átalakítANA VAGY VÁSÁROLNA?

Leendő otthonának, esetleg új otthonának bármilyen parkettázási munkálatait nyugodtan bízza csak ránk! Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal magabiztosan állunk minden megbízás elé!

Mobil: 06 (30) 990-17-78
E-mail: info@parkettacsiszolas.info
www.parkettalerakas.info